Внучката на Кирил Рашков е била арестувана след кражба в магазин Т – Маркет на бул. „Шести септември“. 32- годишната Костадинка  Рашкова и съучастникът й Васил Николов /20/ са задържани в петък по жалба на управителя на супермаркета, след като охранителна камера запечатала подвизите им.

Двойката напълнила една чанта с луканки и други колбаси и се измъкнали без да платят. Оказало се, че това не е първата им офанзива – преди месец те отново са мишкували в същия магазин.

Костадинка очевидно е наследила не само името, но и професията на прочутата си баба – „царица“ Костадинка, която многократно е арестувана да джебчийства в чужбина. Тя бе екстрадирана от Франция, след като бе заловена да преджобва пътници на летище Орли.  Щерката на възпитаника на Кеймбридж /по негови собствени твърдения/  „принц“ Ангел често е засичана из мол Марково тепе.

Спипаха внучката на Цар Киро да краде луканки от супермаркет в Пловдив

В момента Рашкова изтърпява 2 – годишна условна присъда за предишна кражба.  След кражбата в Т- Маркет, срещу Костадинка и Васил е образувано бързо производство. „Царската“ внучка е освободена с мярка подписка и предстои съдът да вземе решение, след като прокуратурата повдигне обвинение.

На фона на престъпното й минало, мярка „подписка“ е доста либерална, но това може да са последните й дни на свобода. Ако тя бъде осъдена, ще трябва да излежи реално и старата си условна присъда.


Това е поредната издънка на „аристократите“ от клана Рашкови, чиито престъпления се простират върху половината Наказателен кодекс.
Автор: трафик нюз