Прокурор Ася Петрова: Делото „Килърите” мина в историята! Казано и не казано

Прокурор Ася Петрова: Делото „Килърите” мина в историята! Казано и не казано

Дали Цветанов не иска главата на Цацаров ?

Прокурор Ася Петрова

Един ден Историята ще покаже истината !
Над 340 000 е регистрираното оръжие. 124 000 са оръжията на физически лица с цел самоотбрана, като в тази бройка не влиза ловното. Издаването на разрешително за оръжие с цел самоотбрана е крайна мярка
Целта на визитата на главния прокурор в Сърбия не е КТБ. Визити като тази се подготвят за дълъг период от време. Те се съобразяват с графика на главните прокурори. Стечение на обстоятелствата е посещението на Цацаров преди делото на КТБ. Това заяви в предаването Здравей, България” зам.-главният прокурор и ръководител на Върховна административна прокуратура Ася Петрова.

За 2 години извършихме поредици от проверки за притежание на оръжие и боеприпаси. Установихме неефективен контрол от страна на МВР. Имаше стотици разрешителни с изтекъл срок. Липсва единен електронен регистър, който е задължителен по закон. Това пречи на МВР да си върши работата. Обясниха ми, че нямат достатъчно бюджет за това. Обещават, че списък на лицата с оръжие ще бъде направен до края на 2018 г.

Ася Петрова

Кой стои зад Ася Петрова !

Над 340 000 е регистрираното оръжие. 124 000 са оръжията на физически лица с цел самоотбрана, като в тази бройка не влиза ловното. Издаването на разрешително за оръжие с цел самоотбрана е крайна мярка. Заявителят трябва да докаже, че животът му е застрашен, за да има разрешително за оръжие. Разпоредили сме да бъдат иззети 6191 оръжия.

Ася Петрова коментира и темата за опасните язовири: Имаме нови сигнали за опасни язовири – те са от неправителствени организации, от граждани. Те ни сезират за проблеми със стените. Освен яз. Бели Извор, където установихме бездействие на институциите от години, в подобно състояние е яз. Огняново.

Делото „Килърите” мина в историята. Петър Стоянов, Васил Костов и Георги Вълев са с доживотни присъди без право на замяна, заяви зам.- главен прокурор Петрова, която е обвинител по делото.

Помня споделеното от вдовицата на Рачев, че ако Върховният съд потвърди присъдите, капчица надежда ще се възвърне към държавността. Така аз смятам, че доверието ще започне да се възстановява, посочва Ася Петрова.
Източник: epicenter.bg

Прокурор Ася Петрова говори за делото „Килърите“, че то е вече в историята и след като доживотните присъди са без право на замяна е отнета и даже надеждата на всички осъдени е отнето и правото им на втори шанс !

Това е първото политическо дело, което един ден ще бъде посочено в учебниците един ден след като се произнесат в Страсбург естествено ! Какво остана неказано от прокурор Ася Петрова по темата за оръжията ? 124 000 оръжия от които над 75% са регистрирани на хора от друго вероизповедание и самосъзнание !

Не се казва как един бай Реджеп например с пенсия от 250 лева има по десет пушки и снайпери повечето на цена по 2000-3000 лева !

Бедстващите хора от ревизираните язовири едно купуване и продаване на гласове !

Само в област Кърджали има повече НАРЕЗНО оръжие, отколкото в Българската армия ! Може би, защото прокурор Ася Петрова идва от Шумен, а този град е бастион на ДПС и ГЕРБ и там за такива неща не се говори, макар че те знаят как от 2005 година отряди на мустакати чичковци от Делиормана тренират по два пъти в седмицата в стрелбището на град Нови пазар !
За какво се стягат тези хора ние можем, а само да предполагаме, но ако изкажем нашето съмнение ще бъдем обвинени в реч на омразата и подстрекателство към бунт и война едва ли не !

Прокурор Ася Петрова говори за делото Киларите

Пази Боже да не се случи пак да позират !

Но те си купуват оръжие и се обучават в използването му и с такива прокурори, които си затварят удобно очите един ден те може би ще имат не реч на омразата, а такова действие пази Боже да не се стигне до там !

Историята помни случките преди породилата се голяма екскурзия и как бяха намерени стотици складове в различни градове с оръжие и брадви !
Още помнят свидетели как са изнасяли стотици брадви и пушки в склад намерени на пресечната улица, която се намира над улица „8 март“ в Добрич ! Днес виждаме медиите да говорят за Ася Петрова, а години наред се мълчеше за това, но може би вече Цветан Цветанов иска да я направи и Главен прокурор, а идва ли краят на самият Цацаров и защо Петрова излиза по медиите?

Дали не използваха ДПС и Местан не седи зад тези процеси с ловното оръжие?

Кой и гради образ, кой и гради име, кой ли, същите, които и изграждат историята, а тя само с едната лоялност им плаща, а истинската цена я платиха „Килърите“ след тях и всички ние не дай си Боже ! Никой не казва и как пак тези язовири бяха ремонтирани по времето когато същото ДПС управляваше бедствие и аварии и как ромските кланове от село Игнатиево усвояваха пари ! За справка село Игнатиево ГЕРБ печели с най-голяма активност 96.95% от гласувалите са за тях като 90% от населението там е ромско !

Та историята е тази, която пратиха „Килърите“ и помни как от Ромските кланове са правили ремонт на тези язовири например на спукана дига !

Някой кафета са по горчиви от колкото предполагате !

Слагат се няколко чувала с овча вълна в пукнатината и докато си тече водата мястото се затлачва и се получава тапа и малко бетон и хоп усвоени 120 000 лева !
И така тази прокурорка не знае ли, че тези язовири днес заливат села и умират хора, но нищо, Цветан Цветанов ще отиде да им подари малко хладилници и печки за да си направи ПИАР от случващото се !

Един ден съседът Ви може да извика АЛАХ Е ВЕЛИК НА МАЙЧИНИЯТ СИ ЕЗИК !

 

Уточняваме изрично, че публикациите ни нямат за цел да разпалват расова или етническа омраза, нито да създават изкуствено етническо напрежение.

Публикациите ни не са насочени към нито един етнос и в никакъв случай не изразяват враждебност, ненавист, омраза и предразсъдъци към определена етническа група.

В материалите описваме единствено конкретни действителни случки, или конкретни престъпления, като квалификациите, които даваме, се отнасят само за конкретния престъпник /или група престъпници/.

Нашето становище е, че никой не е виновен, че е роден циганин, българин, турчин, евреин или арменец.

Става виновен само единствено тогава, когато извърши престъпление.


Против тези престъпления е и нашата борба. Възможно е да има снимки +18 !


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Поругаха гроба на патриарх Неофит – събориха кръста и счупиха…

Поруган е гробът на Българския патриарх Неофит, съобщават от Светия синод. Неизвестни лица са поругали и осквернили гроба на блаженопочившия Български…

16 апр. 2024 България bez-cenzura.info No comments

Read more

Трагедия: Ето я 20-годишната Юлия, пометена от влак край Благоевград

20-годишната Юлия е момичето загинало на релсите вчера, в деня на откриването на мотосезона. Пътническият влак София-Кулата я блъсна и уби…

15 апр. 2024 България bez-cenzura.info No comments

Read more

Костадинов: Атанас Атанасов трябва да бъде арестуван веднага, а не…

Лидерът на „Възраждане“ каза, че същите процедури са били задействани в ДАНС и Държавна агенция „Разузнаване“ Депутатът от парламентарната група на…

14 апр. 2024 България bez-cenzura.info No comments

Read more

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от…

Когато срещнах за пръв път името на Христо Грозев, той пишеше глупости за Сирия, от ония на конвейер, на които…

13 апр. 2024 България bez-cenzura.info No comments

Read more

Пиян общинар от ПП-ДБ катастрофира и избяга, съпартийци панически се…

Столичен общински съветник и член на комисията по безопасност на движението е избягал от катастрофа, разиграла се в петък вечерта.…

09 апр. 2024 Политика bez-cenzura.info No comments

Read more

Шефката на митниците Петя Банкова разследвана от 4 г. за…

Шефката на Агенция „Митници” Петя Банкова е разработвана от 4 години, още като служител в ДАНС, за покровителство на канали за…

07 апр. 2024 Политика bez-cenzura.info No comments

Read more

Съдът: Постоянен арест за шефката на митниците и бизнесмена Стефан…

Стефан Димитров и Петя Банкова влизат в залата. Снимка: Йордан Симеонов Директорът на Агенция “Митници” Петя Банкова и бизнесменът Стефан Димитров…

06 апр. 2024 Политика bez-cenzura.info No comments

Read more

Ето ги изродите, умъртвили 2-годишната Данка! Зверството им е нечувано…

Стана ясно кои са двамата мъже, арестувани за убийството на 2-годишната Данка Илич в Сърбия. Това са Сърджан Янкович от село…

04 апр. 2024 Свят bez-cenzura.info No comments

Read more

Два дни след въздушния Шенген изведоха от страната дете без…

Адвокат по семейно право алармира за първи случай на изведено в чужбина дете без съгласието на един от родителите. Причината –…

02 апр. 2024 България bez-cenzura.info No comments

Read more

Жена от влака София – Варна: Искам такъв мъж за…

Разказ в групата “Забелязано във Варна” провокира дискусия в социалната мрежа. Жена разказва какво е видяла във влака. Евала на мъжа който…

31 мар. 2024 България bez-cenzura.info No comments

Read more

Зов за помощ от Светлозар Дончев: Гонят ни от квартирата,…

Здравейте, приятели от цяла България! Да се представя накратко – казвам се Светлозар Дончев, баща на две прекрасни деца – Силвана на…

29 мар. 2024 България bez-cenzura.info No comments

Read more

Нова трагедия на пътя! Втора жертва от кървавата баня край…

Почина и втората жена от жестоката катастрофа край врачанското село Оходен, съобщава BulNews. Зверският пътен инцидент стана около 10 часа, на…

27 мар. 2024 България bez-cenzura.info No comments

Read more

Апетити за постове! Николай Денков поискал да стане вицепремиер на…

Абсурдни искания за постове и властови позиции поставяли непрекъснато от ПП-ДБ по време на преговорите с ГЕРБ-СДС за общо управление,…

26 мар. 2024 Политика bez-cenzura.info No comments

Read more

Покъртителна история разплака България: 10-годишният Пепи се грижи за батко…

Покъртителна история бе разказана в предаването „Ничия земя“ по Нова телевизия. Две момчета братчета с жестока съдба – Милен на 20…

24 мар. 2024 България bez-cenzura.info No comments

Read more

Смъртоносен пожар в София! Пристигнаха пожарникари и линейка / СНИМКИ

Човек загина при пожар в столичния кв. „Дружба”, съобщи NOVA. Огънят е избухнал в апартамент на 13-ия етаж. Към мястото са…

23 мар. 2024 България bez-cenzura.info No comments

Read more

Майка прибра сина си с разбита глава и следи от…

Майка съобщи в социалната мрежа Фейсбук, че е прибрала 4-годишното си дете от детска градина с разбита глава и следи от…

22 мар. 2024 България bez-cenzura.info No comments

Read more

Неописуема трагедия! Млада майка на близнаци се върна от Испания…

Трагедия разтърси Благоевград! 37-годишната Елена О., майка на 2 деца близнаци, издъхна вчера в столичната болница “Св. Анна”, след като…

21 мар. 2024 България bez-cenzura.info No comments

Read more

Трагедия: Четвъртокласник издъхна в училищен двор в Казанлък. СУ „Екзарх…

Момченце почина днес в двора на казанлъшко училище. Според очевидци четвъртокласникът играел на двора на СУ „Екзарх Антим Първи“, когато внезапно…

19 мар. 2024 България bez-cenzura.info No comments

Read more

Учен от Швейцария: България става гореща, безводна и наводнена с…

До 50 г. част от Амазония ще е савана, Испания става пустиня, прогнозира д-р Владимир Симеонов от института по технологии…

18 мар. 2024 Свят bez-cenzura.info No comments

Read more

Нови разкрития след бруталната екзекуцията на Къро и миската Гергана…

"Убийствата в Констанция - колекцията от бижута на Каменов и мрежа от компании, свързани чрез убийства". С материал с такова заглавие…

17 мар. 2024 България bez-cenzura.info No comments

Read more

Уточняваме изрично, че публикациите ни нямат за цел да разпалват расова или етническа омраза, нито да създават изкуствено етническо напрежение.

Публикациите ни не са насочени към нито един етнос и в никакъв случай не изразяват враждебност, ненавист, омраза и предразсъдъци към определена етническа група.

В материалите описваме единствено конкретни действителни случки, или конкретни престъпления, като квалификациите, които даваме, се отнасят само за конкретния престъпник /или група престъпници/.

Нашето становище е, че никой не е виновен, че е роден циганин, българин, турчин, евреин или арменец.

Става виновен само единствено тогава, когато извърши престъпление.

Против тези престъпления е и нашата борба.

За авторските права в блога

Съдържанието на bez-cenzura.info е защитено от Закона за авторско право и Наказателния кодекс.

Текстовете, публикувани bez-cenzura.info, могат да се ползват само след писмено разрешение на издателя. « Контакт с нас »

Сайтът не носи отговорност за снимки, публикации и коментари! Това е място без цензура! Ако някой се счита ощетен да се свърже с нас!